22.2 C
New York
September 29, 2020
DardaniaNews
Keshilla

Kujdes, Nëse bojleri juaj lëshon këtë tingull ndaleni menjëherë

A e shkyçni bojlerin para se të hyni në vaskë? Ja kur është rre zik.Është e njohur që bojleri në rast të ek splodimit, mundet t’ju lëndojë rëndë apo t’ju vr asë. Sipas ekspertëve, bojleri eksplodon për shkak të defekteve dhe parregullsive.

Në rast të ngrohjes së pakontrolluar të ujit, të cilën mund ta identifikoni sipas tingëllimës dhe vlimit të ujit që dëgjohen nga bojleri, e para që duhet të bëni është që të ndërprisni furnizimin me rrymë, aq më parë nëse në termometër shihni temperaturën e lartë, me kusht që termometri të jetë i saktë.Energjinë elektrike mund ta shkyçni edhe nëpërmjet ndërprerësit i cili furnizon bojlerin.

Related posts

Mjeku nga Berlini: 90 për qind e pacientëve në Gjermani e kaluan COVID-19 pa trajtim spitalor

dardanianews

A ndihmon soda e bukës me problemet e diabetit – Këshillat më të mira

dardanianews

Pastrimi dhe dezinfektimi/ 2 hapat më të rëndësishëm të mbrojtjes nga COVID-19

dardanianews

Leave a Comment