4.1 C
New York
February 27, 2021
DardaniaNews
Featured Lajme

PARIM OLLURI DHE VEHBI KAJTAZI NUK JANË MË PJESË E INSAJDERI.COM, PËR SHKAK TË KEQPERDORIMEVE TË POZITAVE MENAXHERIALE TË BESUARA NGA AKSIONERËT

Aksionerët e subjektit Insider LLC janë duke i ndjekur rrugët ligjore pranë organeve kompetente, kundër Parim Ollurit dhe Vehbi Kajtazit, për shkak të dyshimeve të keqperdorimeve të tyre ndër vite.

Ju njoftojmë se Parim Olluri dhe Vehbi Kajtazi nga 30.04.2020, nuk do të jenë pjesë e Gazetës Online insajderi.com.

Ky informacion publikohet për çështje të interesit publik.

Për rrjedhat dhe detajet tjera do të informoheni se shpejti.

Me respekt,
Insajderi.com
info@insajderi.com

Related posts

Gjykata Speciale thërret në telefon Gjergj Dedajn, ja detajet e kësaj bisede

dardanianews

“Letër për Tomë Gashin” Milaim Zeka i rikthehet zënkës me avokatin e veteranëve

dardanianews

Intervistë e rrallë e Ibrahim Rugovës për mediat gjermane, këto janë fjalët që ia kishte transmetuar botës

dardanianews