2.6 C
New York
March 7, 2021
DardaniaNews
Featured Sport

📑 Dokumenti zyrtar i burofax qĂ« Lionel Messi i ka dĂ«rguar sot Barcelonas… (Tyc Sports)

Ky dokument mund të futet në histori nëse lamtumira zyrtarizohet ashtu si pritet deri tani!!!

TEKSTI ✏
“PĂ«rmes kĂ«saj letre, unĂ«, Lionel AndrĂ©s Messi Cuccitini, me DNI XXXXX, kĂ«rkoj qĂ« tĂ« ndĂ«rpritet kontrata e marrĂ«dhĂ«nies sĂ« punĂ«s qĂ« aktualisht kam nĂ« klubin tuaj tĂ« shquar, bazuar nĂ« klauzolĂ«n numĂ«r 24 qĂ« mĂ« lejon tĂ« shfrytĂ«zoj atĂ« fuqi.

 

 

Vlerësoj të gjitha mundësitë për rritjen personale dhe përgatitjen profesionale që më janë ofruar gjatë kohës që kam punuar.

MĂ«sime qĂ« mĂ« lejuan tĂ« konsolidoj profilin tim teknik dhe njerĂ«zor; por pĂ«r arsye personale, kĂ«tĂ« vendim tĂ« vĂ«shtirĂ« shpresoj se do ta marrĂ« bordi drejtues nĂ« mĂ«nyrĂ«n mĂ« tĂ« mirĂ« “.

Firma: Lionel Messi ✍

telesport.al

 

Related posts

Thyen bodrumin dhe vjedh një shishe uji në Zvicër, kosovari gjobitet me 500 franga

dardanianews

Shoferi i Gani Thaçit, i arrestuar për 113 kg drogë, bëhet këshilltar i ministrit të Drejtësisë

dardanianews

KohĂ«t e Covid, si do tĂ« bĂ«het plazhi nĂ« ShqipĂ«ri? NĂ« diskutim ‘modeli italian’

dardanianews