5 C
New York
February 23, 2024
DardaniaNews
EkonomiLajme

Nga mesnata ulet çmimi i derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të
shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,54 % në raport me vendimin e datës 2.1.2024.

Çmimet referente të derivateve të naftës në tregun botëror, në krahasim me përllogaritjen e mëparshme shënojnë ulje mesatarisht: te benzina për 1,355 %, te nafta për 2,341 %, te vaji ekstra i lehtë për 2,138 % dhe te mazuti për 0,219% .

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 72,00 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 41,517 (denarë/kilogram)

Çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulen për 1,00 denar/litër. Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nuk ndryshon.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 ulet për 0,50 den/l. Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,281 den/kg dhe do të jetë 41,517 den/kg

Related posts

Fahri Musliu propozon Rada Trajkoviqin për presidente të Kosovës

dardanianews

Çfarë po flet Vuçiq: Lobistët shqiptarë e kanë prezantuar planin për përjashtimin e Rusisë nga OKB

dardanianews

Degradon tërësisht debati: Tomë Gashi e quan Milaim Zekën idiot, monstrum dhe kondom për shumë përdorime

dardanianews