14 C
New York
December 10, 2023
DardaniaNews

Category : Kulturë

FeaturedKulturë

25 vjet rezistencë, ekspozitë për kontributin atdhetar të familjes Lleshi në Kosovë 07/08/2023 13:49 Muzeu Kombëtar i Kosovës dhe familja Lleshi kanë hapur ekspozitën “Kontributi atdhetar i familjes Lleshi”, të autorëve Sadik Krasniqi dhe Besnik Rraci, me rastin e 25-vjetorit jubilar të rezistencës së armatosur nga kjo familje. Pjesë e hapjes së kësaj ekspozitë ishte edhe kryeministri Albin Kurti, i cili vlerësoi kontributin e familjes Lleshi për çlirimin e Kosovës. Ai tha se Pavarësia e Kosovës i ka rrënjët në gjakun e dëshmorëve.

dardanianews
Top Channel/ 25 vjet rezistencë, ekspozitë për kontributin atdhetar të familjes Lleshi në Kosovë Muzeu Kombëtar i Kosovës dhe familja Lleshi kanë hapur ekspozitën “Kontributi...