10.8 C
New York
April 18, 2021
DardaniaNews
Turizem

“Durrësi po bën përgatitjet por sezoni turistik nuk do të jetë si gjithmonë”

Nënkryetari i Durrësit, Florian Tahiri tha se për shkak të Covid-19, nuk do të ketë një sezon turistik si gjithmonë dhe numri i turistëve nuk do të jetë si gjithmonë.

Ai tha se bizneset kanë nisur përgatitjet dhe kanë shpresë që qytetarët e Kosovës do të vinë dhe t’i kryejnë pushimet në Durrës.

Tahiri tha se do të ketë disa masa pa i përket distancimit por plani turistik akoma nuk është mbyllur.

“Plani është në përfundim dhe do të ketë informacion të mjaftueshëm se si do të bëhet plazhi në këtë vit”, tha ai.

 

Related posts

Kryetari i Ulqinit: I presim kosovarët, ata vijnë në shtëpinë e tyre

dardanianews

Kryetari i Ulqinit fton kosovarët: Nga 1 qershori e hapim kufirin, nuk kemi raste me koronavirus

dardanianews

Kohët e Covid, si do të bëhet plazhi në Shqipëri? Në diskutim ‘modeli italian’

dardanianews