22.5 C
New York
June 21, 2021
DardaniaNews
Lajme

Këtë muaj hapen pishinat në ..

  • everia italiane përmes ministrit të Sporteve Vincenzo Spadafora ka deklaruar se më datë 25 maj do të hapen të gjitha palestrat e pishinat në të gjithë territorin kombëtar.

Pishinat e palestrat do të respektojnë një protokoll të caktuar distancimi për të garantuar sigurinë e shëndetit publik,

Në palestra distanca mes personave që stërviten do të jetë 2 metra e do të pezullohen kurset sportive në kontakt fizik. Në pishina çdo notar e praktikues noti do të ketë në dispozicion një sipërfaqe 7 metra katrorë.

Dhomat e zhveshjes, dushet, instrumentet e palestrës do të pozicionohen në mënyrë që të garantojnë distancimin publik e po ashtu dhe ambientet e pritjes.

Për klintelën e palestrave e të pishinave rekomandohen prenotimi i parakohshëm i frekuentimin e menaxherët e palestrave duhet të disponojnë një listë me të paktën 14 ditë të programuara.

Hyrja në palestra do të lejohet pas matjes së temperaturës trupore e veshjet personale duhen pozicionuar në dollapët përkatës ose të mbyllura në çantat personale.

 

Related posts

Komandant Nasimi bleu veç 220 hektarë tokë nga privatizimi

dardanianews

Zhduket invalidi i luftës nga Skenderaj, familja kërkon ndihmë për gjetjen e tij

dardanianews

Cili nga këta është PRESIDENTI juaj i preferuar? VOTO?

dardanianews