23.8 C
New York
June 21, 2021
DardaniaNews
Featured Lajme

Presidentja e Kosoves “Shote Galica” shqiptare po ja thote troç ne sy kete gje serbise dhe kjo gje po i shqeteson ata

Osmani: FSK-ja po stërvitet me trupat amerikane, trupat serbe me ato ruse.Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka shk,ruar rreth pjesëmarrjes së pjesëtar,ëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës në stërv,itjet e përbashkëta ush,tara,ke me trupat e amerikane.Osmani ka shkruar në Twitter se deris,a Kosova dhe vendet e rajonit po e bëjnë këtë, Serbia po e forcon ndikimin e Kremlinit duke bërë stërvitje ush,tara,ke me trupat ruse.“Derisa Kosova dhe vendet e tjera në rajon po ma,rrin pjesë në stërvitjet e përba,shkëta usht,arak,e me trupat e SHBA-ve (Def,end,er21), Serbia po for,con ndikimin e Kremlinit dhe po destab,ilizon rajonin duke organ,izuar një stërvitje të përbas,hkët me trupat ruse”, ka shkruar Osmani.

While Kosovo & other countries in the region are partic,ipating in the joint miI,it,ary exerci,ses with the US troops (#Def,ende,r21), Serbia is bols,tering the Kremlin’s infl,uence & destabi,lis,ing the region by organ,izing a joint exe,rcise with the Russian troops.”Ka më shumë se një javë prej kur Forca e Sigurisë së Kosovës po zhvillon opera,cione në kuadër të ushtr,imit me amerikanët, i njohur si “De,fen,der Europe 21”. Janë 339 pjesët,arë të Forcës të përfsh,irë në “Def,ende,r Europe 21” që në Kosovë ka filluar më 17 maj.Usht,rimi më i madh us,hta,rak i Shteteve të Bashkuara të Amerikës që nga Lufh,ta e Dy,të Botë,rore, i cili sivjet e ka përfsh,irë edhe Kosovën, do të ketë dit,ën kryesore më 28 maj, der,isa më 3 qershor do të përfu,ndojë ridis,lokimi i pjes,ëtarëve të Forcës nëpër kaz,ermat e përh,ershme në Kosovë.
Post navigation
KJO NUK PRITEJ | Vjen një Lajm “Trondites” – Ky është Politikani Shqiptar që do të Futet ne Listën e Amerikës pas Sali Berishës !!!

 

Related posts

Burri i Vjosa Osmanit: Gruaja ime fitoi vota sa 32 deputetë së bashku në Kuvendin e Kosovës

dardanianews

Fjalët e para të presidentit Thaçi pas ngritjes së aktakuzës nga Specialja

dardanianews

Mjeku i njohur shqiptar: Koronavirusi, fatmirësisht është shfaqur dritë në fund të tunelit

dardanianews