Sot në oborrin e BBVA janë mbledhur qindra njerëz në përkrahje të Luizit pasi ky i fundit është në nominim.

Madje, në pamjet shihet se edhe policia shqiptare që ka dal për të mbajtur rendin që situat mos të eskaloi.

 

Historia e Luizit.

I gjithë publiku shqiptar ishte tronditur kur Luizi i tha Kiares në një bashkëbisedim se ai ishte i sëmurë me një sëmundje te rralle, por kur u pyet ne prime ai tha se ishte sëmure një shok jo ia por kishte të njëjtat simptome dhe frikesohej.

Kjo bëri që të ketë shume dyshime edhe te banoret, produksioni dhe publiku ku Luizin e dërguar për të bërë ekzaminime në atë kohe sa shfaqej Prime ndërsa analizat treguan se ai gëzon shëndet të plotë.