12.2 C
New York
April 19, 2024
DardaniaNews
FeaturedLajme

PARIM OLLURI DHE VEHBI KAJTAZI NUK JANË MË PJESË E INSAJDERI.COM, PËR SHKAK TË KEQPERDORIMEVE TË POZITAVE MENAXHERIALE TË BESUARA NGA AKSIONERËT

Aksionerët e subjektit Insider LLC janë duke i ndjekur rrugët ligjore pranë organeve kompetente, kundër Parim Ollurit dhe Vehbi Kajtazit, për shkak të dyshimeve të keqperdorimeve të tyre ndër vite.

Ju njoftojmë se Parim Olluri dhe Vehbi Kajtazi nga 30.04.2020, nuk do të jenë pjesë e Gazetës Online insajderi.com.

Ky informacion publikohet për çështje të interesit publik.

Për rrjedhat dhe detajet tjera do të informoheni se shpejti.

Me respekt,
Insajderi.com
info@insajderi.com

Related posts

Rusia bën kthesën e papritur ndaj Zelenskyyt

dardanianews

Fotografia prekëse e luftës në Kosovë ka pushtuar botën: 30 orë ecje me vëllanë e vogël në krahë

dardanianews

Fermeri bëhet njeriu i parë që vritet nga UFO-t pasi e qëlluan nga disku fluturues, thotë eksperti

dardanianews