5.8 C
New York
March 5, 2024
DardaniaNews
FeaturedLajme

Qeveria miraton Pakon Emergjente Fiskale, ja të gjithë përfituesit

Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar Pakon Emergjente Fiskale nga e cila pritet të mbështeten bizneset, penzionerët, anëtarët e skemave sociale, komunat dhe pagesa shtesë për punëtorët e administratës shtetërore.

Mjetet për financimin e pakos emergjente, Qeveria në detyrë synon që t’i sigurojë përmes kredisë në institucionet financiare ndërkombëtare dhe emetimit të letrave me vlerë.

Propozim vendimi është votuar në Qeverinë e Kosovës.

Këtu është propozim-vendimi i plotë i Qeverisë:

Related posts

: Si mashtronin vajzat bashkëshortin ditën e dasmës

dardanianews

A e keni ditur që hudhra e shëron këtë virus

dardanianews

Votohet Qeveria, Avdullah Hoti kryeministër

dardanianews