10.8 C
New York
April 18, 2021
DardaniaNews
Showbiz

Kush e ka dëshirën më të madhe për seks, e thonë shkencëtarët

Një studim zbuloi se burrat fillojnë seksin tre herë më shpesh sesa gratë, ky studim përfshiu 92 çifte të moshës 19 deri 30 vjeç, studimi zbuloi gjithashtu se sa më e gjatë të ishte marrëdhënia, aq më rrallë çiftet kishin marrëdhënie seksuale

Studimi thotë se burrat filojnë më shumë se tre herë, pra më shpesh sesa gratë në një marrëdhënie afatgjate, hetereseksuale. transmeton vizioni.info

Poashtu këta studiues hulumtuan se cilat janë faktorët që luajnë një rol për shpeshtojnë numrin e marrëdhënieve seksuale te çiftet të cilët janë në marrëdhënie afagjate.

Ata sugjeruan që dy faktorët janë vendimatarë në atë se sa shpesh gratë marrin iniciativën, ndaj seksit rastësor dhe pasionit.

Këta studiues konsideruan disa faktorë në studimin e tyre, të tilla se sa të lumtur janë njerëzit në marrëdhëniet e tyre sa të përkushtuar ndjehen ndaj partnerit, sa intime janë, dhe sa i besojnë njëri tjetrit si dhe dashurisë mes tyre

“Pasioni në seks ka rëndësi të madhe në frekuencën e marrëdhënies “tha autor i studimit, Trond Viggo.

Si përfundim studimi erdhi se një marrëdhënie seksuale sa më e gjatë të jetë, mundësia që çiftet të bëjnë seks më rrallë është më e madhe./vizioni.info

Related posts

Bebe Rexha në revistën “Vogue”, ja si na servon pasulin tradicional shqiptar (video)

dardanianews

Tayna e “bllokuar” në Miami nuk shqetësohet për koronavirusin, pozon në bikini

dardanianews

Enca e thotë hapur, kaq kushton një natë me të

dardanianews